Lånebil kun 99,- kr. - Fair priser - 3 års garanti  

Lundager Carservice logo

CAC logo

Rudecenter

Rudecenter Lundager CarserviceI dag er bilruder både hårdføre og splintfri. Men der kommer desværre af og til et stenslag i forruden. Den gode nyhed er, at man med de rigtige værktøjer og godt håndværk, kan reparere et stenslag i ruden, så det faktisk ikke kan ses.

Stenslag i forrude: Udskiftning af forrude?

For at de bedst mulige betingelser er til stede for at udføre reparationen og undgå en udskiftning af forruden, så er der et par ting, man selv kan gøre. Så snart du opdager stenslaget i forruden, så skal du dække skaden med et rudeplaster. Hvis du ikke har et ved hånden kan du bruge almindeligt klart tape. Du skal undgå at der kommer fugt og snavs i revnen på forruden for at kunne opnå den pænest mulige reparation af stenslaget. Hos Lundager Carservice har vi rigtigt gode erfaringer med at reparere selv rigtigt slemme skader på forruden. Vi gør, hvad vi kan for at undgå et forrude skift.

Forrude pris

Vi kan ikke give en eksakt pris på forruden uden at kende dit bilmærke og model. Du skal også være opmærksom på, at der i mange forsikringer er en glasskade forsikring. Kontakt os, hvis du skal have hjælp til en ny forrude eller bare skal at vide, hvad en udskiftning af din forrude pris mæssigt ligger på.

Kontakt os på 75170077 for at høre mere om priser eller brug vores Online løsning til indhentning af tilbud på.

Book tid

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder