Google: 4,7 ud af 5 ⭐ Facebook: 5 ud af 5 ⭐

Aircondition

Hos Lundager Carservice servicerer og reparerer vi aircondition på alle biler, nye som gamle. Så hvis du har brug for service, påfyldning eller reparation af dit airconditionsystem eller dit klimaanlæg, står vi klar til at hjælpe dig. 

Ring til os allerede i dag på telefon 75170077 eller book tid online her:

BOOK TID ONLINE

 

Køler din aircondition ikke?

Fungere eller køler din aircondition eller klimaanlæg ikke? Så kan vi hjælpe dig med at få gang i det igen. Vi har en speciel maskine, som kan suge vakuum og tjekke dit airconditionsystem for utætheder. Aircondition er bygget sådan op, at hvis der ikke er den korrekte mængde kølemiddel (R134A) i, så fungere den ikke optimalt. Når bilens kølemiddelniveau kommer ned under en vis mængde, stopper airconditionsystemet med at fungere indtil der bliver påfyldt korrekt mængde igen.

 

Aircondition funktion

Din aircondition er sat i bilen, så den kan køle bilen ned på de varme sommerdage. Men den fungerer faktisk også rigtig godt som affugter om vinteren. Et lille tip til at få dug af din frontrude er at tænde for din aircondition og blæser op på frontruden, så er alt dug væk på 30 sekunder. Dette kræver naturligvis at dit system er i orden. Hvis det tager længere tid, kan det være en god  ide at få systemet efterset.

 

Kabinefilter og pollenfilter

Hvis din bil har aircondition eller klimaanlæg har den højst sandsynlig også et kabinefilter. Dette er et filter hvor alt luft der kommer ind til dig i kabinen, går igennem. Dette filter kan samle store mængder snavs og partikler op. Det er derfor vigtigt at få dette udskiftet jævnligt da det kan danne skimmelsvamp på filteret. Det kan være sundhedsskadeligt at indånde skimmelsvamp. Så hvis du ikke har fået skiftes dit kabinefilter det sidste halve år, bør du få det gjort.

 

Nyt kabinefilter Brugt kabinefilter
nyt kabinefilter Brugt kabinefilter

                    

Service af Aircondition

Når vi servicerer airconditionanlægget her hos os, starter vi med at køre et testprogram med  vores airconditionmaskine. Den kan fortælle os om systemet er tæt eller utæt. Hvis det viser sig at systemet er utæt og aircondition ikke køler, kan vi begynde at søge efter fejl på blandt andet rør, kondensator, påfyldningsventil eller hætter. Viser det sig efter testprogrammet at airconditionsystemet er tæt kan man påfylde systemet igen.

 

Bakterier i systemet

Når man har et system som airconditionsystemet, som bliver meget koldt og meget varmt, er der mulighed for at der kan danne sig bakterier og/eller skimmelsvamp i systemet. Hvis systemet lugter lidt mærkeligt eller du gerne bare vil være sikker på ikke at indånde skimmelsvamp så få dit airconditionsystem tjekket og desinficeret.

 

OBS: Vi har udstyr til størstedelen af bilparken i Danmark. Vi har udstyr til de biler der kører med kølemiddel R134A.

 

Ring på 75170077

Eller Book online

Mail: steffan@lundagercarservice.dk

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder