Lånebil kun 99,- kr. - Fair priser - 3 års garanti  

Lundager Carservice logo

CAC logo

Aircondition

Køler din aircondition ikke?*

Fungere din aircondition eller klimaanlæg ikke? Så kan vi hjælpe dig med at få gang i det igen. Vi har en speciel maskine, som kan suge vakuum og tjekke dit airconditionsystem for utætheder. Aircondition er bygget sådan op, at hvis der ikke er den korrekte mængde kølemiddel (R134A) i, så fungere den ikke optimalt. Når bilens kølemiddelniveau kommer ned under en vis mængde, stopper airconditionsystemet med at fungere indtil der bliver påfyldt korrekt mængde igen. Så hvis din aircondition ikke virker eller din aircondition ikke køler helt så godt som sidste sommer, så ring til os på 75170077 og få en tid til at afhjælpe problemet. Du kan også booke online på:

Book tid

 

Aircondition funktion*

Din aircondition er sat i bilen, så den kan køle bilen ned på de varme sommerdage. Men den fungerer faktisk også rigtig godt som affugter om vinteren. Et lille tip til at få dug af din frontrude er at tænde for din aircondition og blæser op på frontruden, så er alt dug væk på 30 sekunder. Dette kræver naturligvis at dit system er i orden. Hvis det tager længere tid, kan det være en god  ide at få systemet efterset.

 

Kabinefilter / polen filter*

Hvis din bil har aircondition eller klimaanlæg har den højst sandsynlig også et kabinefilter. Dette er et filter hvor alt luft der kommer ind til dig i kabinen, går igennem. Dette filter kan samle store mængder snavs og partikler op. Det er derfor vigtigt at få dette udskiftet jævnligt da det kan danne skimmelsvamp på filteret. Det kan være sundhedsskadeligt at indånde skimmelsvamp. Så hvis du ikke har fået skiftes dit kabinefilter det sidste halve år, bør du få det gjort.

 

Nyt kabinetfilter Brugt kabinetfilter
nyt kabinefilter Brugt kabinefilter

                   

Service af Aircondition*

Når vi servicerer airconditionanlægget her hos os, starter vi med at køre et testprogram med  vores airconditionmaskine. Den kan fortælle os om systemet er tæt eller utæt. Hvis det viser sig at systemet er utæt og aircondition ikke køler, kan vi begynde at søge efter fejl på blandt andet rør, kondensator, påfyldningsventil eller hætter. Viser det sig efter testprogrammet at airconditionsystemet er tæt kan man påfylde systemet igen.

 

Bakterier i systemet*

Når man har et system som airconditionsystemet, som bliver meget koldt og meget varmt, er der mulighed for at der kan danne sig bakterier og/eller skimmelsvamp i systemet. Hvis systemet lugter lidt mærkeligt eller du gerne bare vil være sikker på ikke at indånde skimmelsvamp så få dit airconditionsystem tjekket og desinficeret.

 

*OBS: Vi har udstyr til størstedelen af bilparken i Danmark. Vi har udstyr til de biler der kører med kølemiddel R134A.

 

Ring på 75170077

Eller Book online

Mail: steffan@lundagercarservice.dk

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder