Google: 4,7 ud af 5 ⭐ Facebook: 5 ud af 5 ⭐

Vi tilbyder alle former for reparationer

Her hos Lundager Carservice tilbyder vi en lang række forskellige services til din bil. Vi er et CAC-certificeret værksted, og derfor kan du altid regne med, at vi leverer et sikkert og professionelt stykke arbejde med resultater, der vil holde længe. På den måde er du sikret den bedste service, når du vælger mellem de slags, vi tilbyder i dag. Tag selv et kig under kategorien over, hvad vi tilbyder og vælg mellem flere forskellige services.

Ring til os allerede i dag på telefon 75170077 eller book tid online her:

BOOK TID ONLINE

 

Hvad end din bil har brug for hjælp med ruder, dæk, olie, aircondition eller noget helt andet, så kan vores erfarne og kompetente team hjælpe dig med at få det fikset. Her kan du både få ordnet stenslag, buler og ridser, få udskiftet ruder, dæk og olie m.m. Hos os er alle dele af din bil sikret, når det kommer til at få ordnet det, der er blevet slidt eller har brug for en udskiftning. Udover de forskellige services vi tilbyder i forbindelse med de enkelte dele af din bil, tilbyder vi også helt almindelige og professionelle serviceeftersyn af din bil. Dermed sikrer du dig, at din bil bliver tjekket for eventuelle kommende skader, og at den eller er i orden og som den skal være.

Skulle du være i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice via mail eller telefonisk - så finder vi den bedste og mest holdbare løsning til din bil. Tøv ikke med at udforske vores services her på siden og vælge os, når din bil har brug for en opgradering eller reparation af hvilken som helst form for variation. Bor du tæt på, kan du altid komme et smut forbi til en snak og vejledning hos en af vores eksperter på værkstedet. Hos Lundager Carservice fokuserer vi på god service, professionel kvalitet og god kundetilfredshed.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder